skip to Main Content

Deltag i Danish Design Award

Har du en ide til bæredygtigt design? Danish Design Award er nu åben for tilmeldinger. Alle med et designprojekt eller – produkt, som har gjort en forskel for en virksomhed, i samfundet eller for individet, kan søge.

Om Danish Design Award

Danish Design Award er årets store danske designbegivenhed, som hylder de bedste designløsninger og viser de mange måder, hvorpå design kan gøre en forskel for vores samfund. Bag prisen står Design denmark og Dansk Design Center

Konkurrencen har i år fokus på værdien og effekten af design. Der findes flere kategorier, og her er bl.a. opmærksomhed på design som f.eks. kan reducere omkostninger, respekterer eller renser det naturlige miljø forbedrer eller redefinerer en service eller design som gør det enkelt og effektivt at dele ressourcer mellem mange. Designbegrebet er i den forstand bredt og rummer alt fra klassisk formgivning over procesdesign til forretningsstrategi og ledelsesfilosofi.

Se kategorierne til Danish Design Award.

Tilmelding: Deadline for tilmelding er 10. februar 2016 kl.24.00

Hvem kan deltage?

Alle kan deltage – dvs. alle private og offentlige virksomheder og alle designere kan tilmelde emner til Danish Design Award. Danske virksomheder, der har samarbejdet med en udenlandsk designer, og danske designere, der har samarbejdet med en udenlandsk virksomhed, kan også deltage.

Læs mere om, hvordan du deltager i Danish Design Award

 

Back To Top