BB Afslut Web

Afslutningskonference i Bæredygtig Business d. 9. juni 2017

Vil du være med til at skabe den grønne omstilling?

Projekt Bæredygtig Business inviterer dig til afslutningskonference med inspiration, viden og erfaringer omkring bæredygtige forretningsmodeller og cirkulær økonomi, og hvordan du som virksomhedsrådgiver kan bidrage til den grønne omstilling i virksomheder. Konferencen er tilrettelagt for rådgivere med forskellige faglige profiler, f.eks. arkitekter, ingeniører, strategi-, miljø- og energirådgivere, forretningsudviklere, branding- og kommunikationsrådgivere samt andre rådgivere med interesse i den grønne omstilling.

Tid og sted: D. 9. juni, INCUBA, Åbogade 15, 8200 Aarhus N.
NB! Bemærk at konferencen er flyttet fra Godsbanen, hvor den tidligere har været annonceret.

Det er gratis at deltage men kæver tilmelding. Invitation og tilmelding tilgås via dette link

Search