skip to Main Content

Nye løsninger der kan styrke din forretning

Region Midtjylland inviterer alle virksomheder til at deltage i et projekt, der undersøger, hvor der kan være nye grønne vækst- og indtjeningsmuligheder for virksomheder.

COWI som tovholder i udviklingsarbejdet med din virksomhed

Som praktisk tovholder i vejledningsarbejdet med virksomhederne, står COWI, der vandt EU-licitationen i projektet, og som er hovedentreprenør bag det såkaldte virksomhedsrettede team. Teamet består af Vugge til Vugge Danmark, Syddansk Universitet i Sønderborg samt Erhvervsakademi Dania.

Her fortæller Jasper Steinhausen, Chief Innovation Manager hos COWI, noget om, hvordan din virksomhed kan arbejde med cirkulær økonomi og biive en dal af samarbejdet med Rethink Business.

Se modellen for hvordan COWI griber arbejdet med og i virksomhederne an (Power point)  

Dette konsortium skal hjælpe, vejlede og modne virksomheder, så de kan udvikle nye løsninger, der ruster dem til at omstille deres virksomhed til de mål, der ligger bag cirkulær økonomi.  COWI og det virksomhedsrettede team har samlet en masse erfaringer, så de kan inspirere og sparre med virksomheder i Region Midtjylland.

Vi arbejder målrettet med at styrke jeres forretning

Konsortiet tilbyder et struktureret forløb, hvor vi arbejder målrettet med at styrke jeres forretning. I får gratis vejledning med afsæt i de erfaringer konsortiet har indsamlet samt vejledning fra specialister i grøn forretningsudvikling, innovation, affaldshåndtering og produktion. Vi udarbejder desuden dokumentation og kommunikation om projektet og kobler hjælp fra studerende med speciale i grøn forretningsudvikling på.

Tilbuddet gælder alle virksomheder og offentlige institutioner, som har interesse og vilje til at forpligte sig og investere de nødvendige ressourcer i projektet.

> Læs hvordan du opretter dig som virksomhed i projektet

 

Back To Top