skip to Main Content

Tilskud til grønne forretningsmodeller

I forbindelse med programmet Nye grønne forretningsmodeller inviterer regionerne, Erhvervsstyrelsen og rådgivningsfirmaet Deloitte til konference i Aarhus 8. oktober.

På konferencen får interesserede virksomheder viden om grønne forretningsmodeller, og hvordan de kan få op til 1,25 mio. kroner i tilskud til at styrke deres konkurrenceevne og indtjening.

Derudover kan de møde repræsentanter for to virksomheder, der allerede har fået støtte til at indarbejde en ny grøn forretningsmodel. Det er Meldgaard Silikat A/S, der genbruger sand til vandskæring, samt Bila A/S, der udlejer robotter og afregner efter produktion.

Sådan deltager du

Programmet består af to faser:

  1. I fase 1 kan virksomheden få støtte til at udvikle en overordnet forretningsplan, der beskriver ide og fremtidige pengestrømme samt en gennemregnet businesscase for den grønne forretningsmodel.
  2. I fase 2 kan virksomheden få støtte til at afprøve forretningsmodellen på markedet og implementere den.

Ansøgningsfristen til programmets fase 1 er 29. oktober kl. 12.00

Deltag i konferencen og bliv klogere

Konferencen i Aarhus foregår 8. oktober 9:30 – 14:00 og i København dagen efter.

> Læs mere om Nye grønne forretningsmodeller

> Læs programmet for konferencerne

Hvem kan deltage

Du skal have et projekt, en forretningsmodel eller en idé, som er med til at styrke den grønne omstilling. Der lægges vægt på, at det skal være let for virksomheder at deltagelse i programmet, som er målrettet danske virksomheder i alle brancher. Både små, mellemstore og store virksomheder opfordres derfor til at ansøge om deltagelse.

Et godt supplement til Rethink Business

Vi vil gerne tilskynde virksomheder, som allerede deltager i Rethink Business til at deltage med nye eller allerede eksisterende projekter. I kan videreføre mange af jeres erfaringer fra Rethink Business, og projektet her giver jer en unik økonomisk chance for at føre jeres ideer og handleplaner fra Rethink Business videre.

Back To Top