skip to Main Content

Rethink Business dag samt kickoff workshop 15.11.2016

Rethink Business afholdte d. 15.11.2016 et åbent formiddagsseminar hos Lifestyle & Design Cluster i Herning om erfaringerne fra de to tidligere Rethink Business projekter, som også har haft Lifestyle & Design Cluster som operatør.

Dette arrangement var åbent for offentligheden, og bød bl.a. på indlæg af virksomhederne Magnus Olesen og refurb samt en paneldebat med indlægsholderne, direktør Annette Hastrup fra Vugge til Vugge Danmark samt strategisk udvikler Hanne Juel fra Vækstforum i Region Midtjylland. Dagen blev faciliteret af Henriette Melchiorsen fra Lifestyle & Design Clusters operatørteam.

Se eller gense præsentationerne fra Peter Hove (refurb), Annette Hastrup (Vugge til Vugge Danmark) og Henriette Melchiorsen (Lifestyle & Design Cluster).

Læs mere om Rethink Business 1: Join the Circular Revolution og Rethink Business 2: Design for Disassembly

Om eftermiddagen samme dag var der kickoff-workshop for det nye og tredje i rækken af Rethink Business-projekter (Fokuseret Værdikædesamarbejde – Design for optimal ressourceanvendelse), med deltagelse af de 16 nye virksomheder i projektet. Disse virksomheder skal sammen med deres individuelt tilknyttede virksomhedskonsulent(team), med Lifestyle & Design Cluster og konsortiepartneren Væksthus Midtjylland, frem til sommerferien 2017 udvikle en ny, grøn forretningsmodel med efterfølgende værdikædematch.

De 16 nye, udvalgte virksomheder, fordelt på produktion og services i forskellige brancher inden for enten biologiske eller tekniske forretningsområder, er følgende:

Abrella
Bollerup Jensen
Brdr. Kjeldahl
clic
COMBI THERM
ENKL
furnipart
Gran Living
Horn Bordplader
International Furniture
Komproment
Linatech
Nordisk Tang
Thortrans
Victor Energy Aps
Viking Wind

Se deltagerlisten fra dagen

Lifestyle & Design Cluster har for alle tre Rethink Business projekter vundet opgaven som operatør. Projektet er finansieret af Region Midtjylland og EUs Fond for Regional Udvikling.

Back To Top