Cirkvirk Site 1920 1080 Bla

Nye værktøjer til CØ-interesserede

Forleden bød Miljøministeriet indenfor til konference om cirkulær økonomi.

Hvad er op, hvad er ned, hvad skal vi satse på og hvordan finder man som virksomhed rundt i det hele. Derfor har flere forskellige aktører på området nu udarbejdet værktøjer, virksomheder kan bruge til at komme i gang med cirkulær økonomi. Du kan starte lige herunder ved at besøge de forskellige aktører hjemmesider og prøve deres værktøjer.

CIRKVIRK:
Navnet kommer fra sammentrækningen af ordene “cirkulær” og “virksomhed”, og som navnet ganske rigtigt antyder, så er der her tale om et værktøj, du som virksomhed kan bruge til at gøre din virksomhed (mere) cirkulær. Du kan finde værktøjet, cases, blogs og andet om cirkulær økonomi.

MATChE:
Værktøjer, der kan bruges til at teste virksomhedens CØ-parathed. Udarbejdet af DTU.

ERIK:
Copenhagen Resource Institute står bag værktøjet ERIK, der er et branchespecifikt CØ-værktøj. Værktøjet er endnu ikke online, men kommer det snarest. Vi opdaterer dig naturligvis.

Search