Markedsmodningsfonden

Ansøgning til Markedsmodningsfonden

Fokuseret Værdikædesamarbejde vil som en del af hold 2-forløbets workshop i august 2018 gå mere i dybden med finansieringsmuligheder efter hold 2 forløbet slutter i slutningen af 2018. Her er markedsmodningsfonden en af flere gode muligheder for at få økonomisk støtte til at afprøve den nye grønne forretningsmodel, som de enkelte virksomheder har udviklet sammen med deres konsulent i løbet af 2018.

Markedsmodningsfonden åbner fra uge 5 op for forårets ansøgningsrunde. På nedenstående link kan du læse om den ansøgningsproces, du skal igennem for at søge om medfinansiering fra Markedsmodningsfonden. Du kan også læse mere om de enkelte trin (herunder prescreening) og se tidsfrister for forårets ansøgningsrunde 2018 illustreret og beskrevet på linket:

Læs mere her om ansøgningsproceduren her

Markedsmodningsfonden kan naturligvis også være relevant for virksomheder fra hold 1 af Fokuseret Værdikædesamarbejde samt øvrige virksomheder, der er klar til at få deres produkt ført videre mod en implementering.

Hvis du har spørgsmål ring gerne til Erhvervsstyrelsen for yderligere vejledning på telefon 35 29 18 00

 

Search