LinkedInAH Web02

Fokuseret Værdikædesamarbejde i fuld gang med fase 2

Fase 2, hvor konsulent og virksomhed udvikler en ressourceprofil og udfylder beregning 1 i Klimakompasset, er i fuld gang. Dette sker ud fra arbejdet med virksomhedernes individuelle klimatal (CO2 udledning, energi emssision samt materialeforbrug), der indgår i projektets samlede reduktionsmål i forhold til udvikling af bæredygtige forretningsmodeller med positiv miljøeffekt.

Flere proaktive konsulenter uploader i denne tid således artikler om virksomhederne på deres egne LinkedIn profiler, hvilket er med til at inspirere andre virksomheder og sætte turbo på udviklingen af cirkulær økonomi, ikke bare i region Midtjylland, men i hele Danmark.

Læs her artiklen om Superwood skrevet af CØ-konsulent Anders Haahr fra konsulentvirksomheden Milestone Pro 

Næste workshop i Fokuseret Værdikædesamarbejde finder sted d. 11 april 2018, og vil fokusere på netop udfordringer med klimatal. Som indlægsholder deltager bl.a. tæppevirksomheden Dansk Wilton, der vil fortælle om deres rejse inden for den cirkulære økonomi samt erfaringer med klimatal.

Program, tid og sted følger snarligst her på Rethink Business-sitet i løbet af kort tid.

Search