CC

Puljeåbning – Cirkulære Byggeløsninger

Konsortiet bag Circularity City (CC) åbner nu op for en ny ansøgningsrunde til projektet Cirkulære Byggeløsninger. På efterfølgende link findes ansøgningsvejledning, ansøgningsskema og en finansieringsberegner, som kan hjælpe med at få udfyldt ansøgningsskemaet korrekt. Klik her

Der er deadline d. 31. maj kl. 14:00 for ansøgninger.

Det er vigtigt at understrege, at ansøgere får mulighed for at revidere jeres ansøgninger efter at man har sendt dem ind. Processen forløber sådan, at når ansøgningen er modtaget hos CC, bliver de læst dem igennem med feedback, hvorefter ansøgerne får mulighed for at indsende en revideret ansøgning. Skulle der derfor være ting der ikke er helt afklaret, så er der således tid til at få det rettet.

Modellen for et innovationssamarbejde er at mindst 3 små – eller mellemstore virksomheder samarbejder med en videninstitution om at udvikle en cirkulær løsning inden for et eller flere af vores temaer. Der må gerne være mere end 3 SMV’er i det enkelte innovationssamarbejde, men ikke mindre. Det skal overvejende være SMV’er fra Region Midtjylland, men der må gerne indgå SMV’er i hvert innovationssamarbejde, der ligger udenfor regionen.

CC har en forventning om at igangsætte 5 innovationssamarbejder i denne runde. Det endelige antal afhænger dog af størrelsen på de enkelte innovationssamarbejder, samt evalueringen fra det eksterne vurderingsudvalg.

Search