Pretoria Web

Aarhus’ borgmester Jacob Bundsgaard besøger Sydafrika – grønne virksomheder efterlyses

I forbindelse med sit besøg til Pretoria i Sydafrika, inviterer Aarhus’ borgmester Jacob Bundsgaard grønne virksomheder til at deltage i en erhvervsdelegation  mellem 1-3 oktober 2018.

Aktiviteter, seminarer og arrangementer under besøget vil fokusere på bæredygtig omstilling og grønne løsninger, herunder grøn energi, vand, klimavenligt byggeri og landbrug. Bemærk venligst, at det endelige program bliver tilpasset i overensstemmelse med erhvervsdelegationens overordnede profil, og der vil være særskilte programelementer, der specifikt er tilpasset de enkelte virksomheders sektorfokus.

For at sikre at virksomhederne får størst mulig eksponering for det sydafrikanske erhvervsliv, vil den danske ambassades handelsafdeling invitere sydafrikanske partnere og relevante stakeholders til business seminarer og andre netværksaktiviteter. Derudover vil jeres virksomhederne få eksklusiv mulighed for at netværke med Aarhus’ borgmester Jacob Bundsgaard og andre relevante embedsmænd.

SEKTOR FOKUS

GRØN ENERGI – Vedvarende energi, energieffektivisering og energiteknologi

VAND – Vandrensning, vandforsyning og vandbesparelse

KLIMAVENLIGT BYGGERI – Grønne byggematerier, energioptimering og bæredygtig arkitektur

LANDBRUG – Agro-processing, fødevarer og maskineri

For flere oplysninger og tilmelding kontakt

Jabulane Hadebe
jarhad@um.dk / +27 66 435 3024
Senior Trade Officer
Den danske ambassade i Pretoria

Læs videre her

 

Search