Grevelsgaard2018

Workshop på galleri Grevelsgaard 15.08.2018 – Fokuseret Værdikædesamarbejde

Knap 50 fremmødte virksomheder, konsulenter og repræsentanter fra projektstyregruppen deltog i den 3. og sidste workshop for hold 2 i Fokuseret Værdikædesamarbejde på galleri Grevelsgaard, der selv er deltager i projektet.

Formålet med dagen var at dele viden og inspirere virksomhederne en sidste gang inden forretningsmodellen afsluttes samt netværke mht. værdikædesamarbejde. Herefter er næste store skridt den sidste fase i projektet, vidensopsamling og læring, hvor der skal produceres cases klar til fremlæggelse på afslutningskonferencen i Herning d. 28. nov. 2018.

Se programmet for dagen her
Se deltagerlisten her

Se professor Arne Remmens indlæg om forretningsmodeller her
Se læringskonsulent Steffen Brendstrups indlæg om analysemodeller og læringsdata her

Søg