skip to Main Content

Vil du hjælpe med at opbygge en nul-affalds verden?

Deltag i den cirkulære udfordring ‘Circular Construction Challenge – Rethink Waste’ og medvirk til at skabe transformative løsninger til vores fysiske omgivelser. Alle innovatører, der genbruger og bruger affald til nye løsninger opfordres til at deltage.

Med den globale udfordring, at miljøet overbelastes med affald, inviterer Circular Construction Challenge virksomheder og innovatører til at hjælpe med at opbygge en verden, hvor affald ikke eksisterer.

Hvad er din løsning til genanvendelse og oprydning i det byggede miljø?
Deltag i Circular Construction Challenge ved at indsende din ide eller løsning inden deadline 1. oktober 2018. Læs mere her

Om initiativet
Vi ønsker at hjælpe med at opbygge en nul-affald verden. En verden, hvor affald opfattes som en ressource, der venter på at blive genanvendt eller upcycled. Idéer, der bruger alt fra plastflasker til nedrivning af affald, er velkomne.

Co-Create
Vi ønsker at etablere innovationshold og kommende globale partnerskaber på tværs af værdikæden og tilstræbe at medvirke til fremtidige løsninger ved at styrke hinandens ideer, kompetencer og ressourcer.

Løsninger
Vi leder efter de bedste ideer til, hvordan vi gør affald til en værdifuld ressource. Det omfatter produkter, materialer eller komponenter og nye tilgange, der søger at genoverveje, omkonstruere og genbruge affald.

Hvad er the Circular Construction Challange?
The Circular Construction Challenge løser det globale problem med overbelastning af affald, masseforbrug og løbende øget ressourceforbrug. Vi opfordrer innovatører til at være en del af konkurrencen om at reducere affald gennem det byggede miljø. Udfordringsprogrammet tager et år, hvis du er blandt et af de 3 vindende hold.

Hvem kan deltage?
Hvis du er en danskbaseret materielepioner, designer, ingeniør, arkitekt, håndværker eller byggefirma – startupper, SMV eller virksomhed – eller en forretningsinstruktør eller teknologisk ekspert, der arbejder med omtanke og genbrug af gamle materialer eller affald for at skabe nye løsninger, bør du ikke tøve med at deltage i the Circular Construction Challenge. Så længe du har en kommerciel ambition med din ide og har et dansk CVR-nummer, er vi glade for at modtage dit idé-oplæg.

Back To Top