IMG 6210

Grøn EU-dag med fokus på Rethink Business

Kom og hør hvad virksomhederne fik ud af deltage i Rethink Business-projektet ’Fokuseret Værdikædesamarbejde’ samt den tværgående læring, der kom ud af projektet og som nye projekter bygger videre på.

Erhvervsstyrelsen afholder d. 09 maj en landsdækkende grøn eventdag, som er en del af kampagnen #euinmyregion: https://ec.europa.eu/regional_policy/en/policy/communication/euinmyregion.

Bæredygtighed og cirkulær økonomi er denne dag sat i højsædet med fokus på regionale projekter, herunder Rethink Business-projektet Fokuseret Værdikædesamarbejde. Målgruppen er virksomheder, der ønsker at blive klogere på cirkulær økonomi og evt. deltage i LD Clusters CØ-projekter (primært del 1) samt andre erhvervsfremmeaktører, der er interesseret i læring og viden om EU-støttede strukturfondsprojekter (del 2).

Tid: 09. maj 2019 kl. 12.00-15.00
Sted: Lifestyle & Design Cluster, Birk Centerpark 38 – 7400 Herning (salen i stueetagen)
Tilmelding: Se programmet og tilmeld dig via dette link

Søg