B8AE1222 5410 44F4 9188 A22427AC818D

Kick-off konference med god energi

Der var en helt speciel energi tilstede på kickoff-konferencen d 20. november 2019 hos Compas Hedested, hvor de 16 udvalgte deltagervirksomheder for første gang mødte hianden. Programmet er ud over den individuelle sparring med den selvvalgte konsulent nemlig i høj grad en hold-diciplin.

Programmet for dagen var således tilrettelagt på en måde, så virksomhederne gennem piches og uformelle netværkssamtaler over frokosten på kortest mulig tid lærte mest muligt om hinanden. Vores erfaring fra andre CØ-projekter viser i høj grad, at værdikædesamarbejder og virksomhedsrelationer bør starte så tidligt op i hold-forløbene som muligt og dyrkes gennem netværksgrupper i virkelighedne og på de sociale medier,  i stedet for at blive en add-on til allersidst.

Listen over deltagervirksomheder bliver offentliggjort her på siden efterhånden som virksomhederne får valgt deres konsulenter fra konsulentkataloget.

Se programmet for dagen her
Download introduktionsslides om hold 1-forløbet her

Søg