B8AE1222 5410 44F4 9188 A22427AC818D

Kick-off konference med god energi

Der var en helt speciel energi tilstede på kick-off dagen i Rethink Business 4-projektet d. 20. november 2019 hos Compas Hedensted, hvor de 15 udvalgte deltagervirksomheder for første gang mødte hinanden. Programmet er, ud over den individuelle sparring med den selvvalgte konsulent, nemlig i høj grad en hold-diciplin.

Dagens program var tilrettelagt på en sådan måde, så virksomhederne gennem piches og uformelle netværkssamtaler over frokosten på kortest mulig tid lærte mest muligt om hinanden. Vores erfaring fra andre CØ-projekter viser i høj grad, at værdikædesamarbejder og virksomhedsrelationer bør starte så tidligt op i hold-forløbene som muligt og dyrkes gennem netværksgrupper i virkeligheden og på de sociale medier,  i stedet for at blive en add-on til allersidst.

Se listen over de udvalgte virksomheder, der har fået tilsagn om at deltage i det EU-støttede projekt her
Se filmen fra dagen her
Se programmet for dagen her
Download introduktionsslides om hold 1-forløbet her

Søg