skip to Main Content

Afslutningswebinar for RB4CF hold 1

Pga. den aktuelle COVID19-situation i Aarhus blev afslutningskonferencen for hold 1, der oprindeligt skulle være blevet afholdt hos Aarhus Street Food, gennemført som zoom-webinar.

Alle 15 deltagervirksomheder har trods coronaens indtog og indvirkning siden marts formået at gennemføre forløbet med gode og spændende resultater i et online-tilpasset forløb, hvor nye, grønne forretningsmodeller, klimareduktionstal og FNs 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling har været i højsædet.

Se eller gense slides fra dagen her
Læs de 15 cases på denne underside

Der arbejdes på at oploade videoer separat under de enkelte cases samt på hovedsiden her på www.rethinkbusiness.dk. Følg også med i formidlingen af Rethink Business-cases og videoer i vores nyhedsbrev fra Lifestyle & Design Cluster, som du kan tilmelde dig her

 

Back To Top