skip to Main Content

Lancering af 10 års jubilæumscase-katalog hos Design Rocket

Det allersidste event, og dermed den definitive afslutning af Rethink Business, fandt sted d. 30. november 2022 hos Design Rocket på Vroldvej i Skanderborg. Her blev det knap sekshundredesiders jubilæums case-katalog lanceret og gennemgået af direktør i Design Concern Lone Storgaard sammen med projektleder Frank Engelbrecht, der i samarbejde med grafiker Lene Mariegaard fra Design Concern og Jesper Juul Sørensen fra Erhvervshus Midtjylland har udformet designkonceptet bag kataloget.

Kataloget er i store træk opbygget således, at de nyeste virksomhedscases kommer først i omvendt kronologisk rækkefølge med intro til de enkelte og respektive Rethink Business-projekter. Til sidst er de tværgående læringscases fra de forskellige projekter samlet i ét samlet afsnit, der er kronologisk opbygget.

Se casekataloget her med bladrefunktion og aktive links til de enkelt cases og som PDF her

Nikolaj Tymm-Andersen fra Timestone (tidligere ‘Green for Life’), der deltog på hold 2 i det fjerde og sidste projekt, Rethink Business – Cirkulær forretningsudvikling, lancerede ved samme lejlighed hans nydesignede og miljørigtige mindesten og mindeplade, hvilket var en først gang offentligheden fik nys om produktdesignet. Læs mere her: Timestone – Miljøvenlige mindesten i keramik.

Se slides fra dagen her

Back To Top