skip to Main Content

For Anker Cases har deltagelse i Region Midtjyllands projekt Rethink Business – Fokuseret Værdikædesamarbejde været en anledning til at nytænke den klassiske flightcase til fordel for både miljø og arbejdsmiljø.

Hvordan ændrer man på et klassisk produkt, som har fungeret godt i rigtig mange år? For Anker Cases var det altafgørende at bibeholde holdbarhed og styrke i flightcasen. Produktet er beregnet til at beskytte følsomt musikudstyr ved transport, og er derfor robust og også meget tungt. Levetiden ude hos kunderne er op til 25 år. I den tid bliver kassen transporteret et utal af gange, både på landevej og med fly.

Vores overvejelser gik derfor først og fremmest på hvordan vi kunne gøre kassen mere miljøvenlig i brugsperioden ved at gøre den lettere. Både materialer og konstruktion var under overvejelse, og idéerne blev fremlagt for udvalgte kunder og evalueret undervejs.

Det at arbejde med andre materialer gør det nødvendigt at finde nye leverandører. Men Anker Cases ønsker mere end blot leverandører. Virksomheden har brug for samarbejdspartnere med viden om genanvendelse af plast, fremstilling af de specialkonstruerede Astroboards og alternativ kemi.

[…]

 

Back To Top