skip to Main Content

Refurb deltog i projekt Design for Disassembly (DfD) fordi de ville øge deres indkøb af brugt IT fra private. Undervejs fik de øje på et nyt forretningsområde og har nu åbnet ny skrotafdeling.

 

Virksomheden Refurb ApS er startet i 2008 af tre unge iværksættere, der skaber værdi ved at forlænge levetiden for brugt IT. Det brugte udstyr opkøbes hos virksomheder, kommuner og institutioner, renses, istandsættes, slidte dele udskiftes, og der installeres nyt software, inden det sælges videre. Refurb er autoriseret til at installere og udbyde Microsoft produkter på brugt IT – og alle Refurbs maskiner leveres gennemtestet og med det nyeste software.

Refurb deltog i projekt Design for Disassembly fordi de ønskede, at udvide deres forretning med indkøb af mere IT fra private. Deres forventning var, at dette ville kræve en videreudvikling af det software, Refurb selv har udviklet og bruger til at køre en hardware diagnosticering på det brugte IT. Analysen beskriver maskinens hardware og oplyser efterfølgende en pris og kan afslutningsvist udføre sikker datasletning.

[…]

 

laes-business-case


Refurb Aps er een af virksomhederne i Rethink Business – Design for Disassembly.
Se oversigten over virksomhederne

Back To Top