skip to Main Content

HORN Bordplader A/S medvirkede i projekt Fokuseret Værdikæde-samarbejde. Nu er virksomheden klædt på til at beslutte, hvilke certificeringsordninger og cirkulære forretningsmodeller, de skal gå efter for at styrke virksomhedens grønne profil.

HORN Bordplader var allerede meget bevidst om deres miljøprofil, da de startede i projekt Fokuseret Værdikædesamarbejde. Virksomheden lancerede i 2015 en Green Collection, der er certificeret med Indoor Air Comfort Gold, ligesom alt træ er FSC-certificeret. Man er desuden i gang med at høste gevinster på at nedbringe energiforbruget i produktionen.

HORN Bordplader ønskede i projektet at videreudvikle den grønne profil med fokus på øget dokumentation, men har desuden fået mere systematik ind i miljøarbejdet. Virksomheden deltog i projektet med direktør Jakob Bressendorf og Anna Kathrine Ahler Nielsen, der er ansat til at styre den grønne forretningsudvikling.

I arbejdet med ressourceprofilen fik HORN Bordplader især fokus på, om de materialer, der indgår i bordpladerne, er sunde.

[…]

Back To Top