skip to Main Content

For Højer Møbler A/S har deltagelsen i Region Midtjyllands projekt Rethink Business – Fokuseret Værdikædesamarbejde medført, at ordet bæredygtighed er blevet konkretiseret i virksomhedens sprog og den bæredygtige udvikling er blevet sat på skinner.

Højer Møbler A/S i Vester Hassing har over 25 års erfaring i at udvikle, producere og levere møbler, indretningsforslag og rådgivning til undervisnings­sektoren under mottoet ”Rum i bevægelse”. Virksomheden har 24 medarbejdere, er SKI-leverandør (Statens og Kommunernes Indkøbs Service) og sælger primært møbler til danske folkeskoler, men har også eksport til bl.a. Sverige.

Møbler, indretningsforslag og rådgivning bygger på gode funktionelle, inspirerende og innovative løsninger, som skaber optimale forudsætninger for læring og erfarings­udveksling mellem mennesker.

Virksomheden har arbejdet med bæredygtighed i mange år og virksomhedens ejer Jens Højer er også formand for NBEN (Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling Norddanmark).

Højer Møbler A/S har for 2 år siden også opbygget og indført et kvalitets-, miljø- og arbejdsmiljø­ledelsessystem samt fået dette certificeret kombineret med en FSC-certificering.

[…]

Back To Top