skip to Main Content

Et ønske om at inkorporere en bæredygtig tankegang i alle dele af virksomheden og få certificering på arbejdet blev startskuddet til, at den østjyske møbelvirksomhed Randers + Radius deltog i Region Midtjyllands projekt Rethink Business – Fokuseret Værdikædesamarbejde.

 Randers + Radius, der designer og producerer højkvalitetsmøbler til kontraktmarkedet, har oplevet både på danske og internationale projekter i stadig stigende grad at blive udfordret på, om de kan dokumentere miljøkravene.

Selv om Randers + Radius igennem længere tid har arbejdet med miljøhensyn i produktionen af deres møbler og har overholdt både national og international lovgivning på området, havde de ikke formelt papir på deres arbejde.

Omfanget af dokumentation i forhold til miljøhensyn ved indgåelse af nye kontrakter er meget omfattende. Så det var egentlig umiddelbart et ønske om at spare på deres ressourcer ved at få miljøcertificeret nogle af vores produkter, der var grunden til, at vi gik ind i Rethink Business-projektet, fortæller medejer af Randers + Radius, Lars Andersen.

[…]

 

Back To Top