skip to Main Content

WorldFLEXhome udvikler, producerer og sælger 0-energiboliger til private og professionelle brugere. Med afsæt i dansk kvalitet og teknologi har worldFLEXhome skabt et koncept med basisboliger, der kan tilpasses individuelle behov. De kan bygges som villaer, rækkehuse eller klyngehuse, og de er konstruerede til at producere mere energi, end de forbruger.

 

Bygget til at blive bygget om  – Uden spild

Det særlige ved husene er, at de tager afsæt i modulkonstruktioner. Husene er med andre ord bygget til at blive bygget om – men uden at materialer går til spilde i det omfang vi kender fra ombygninger i dag.

WorldFLEXhome arbejder endvidere på at udvikle en serviceaftale, der vil muliggøre returtagning og genanvendelse af komponenter i andre huse.

Videoen her giver et godt billlede af ideen og konceptet bag WorldFLEXhome. (På engelsk)

Husene er designede til at kunne adskilles og sættes sammen i nye konstellationer. Det giver dem en høj grad af fleksibilitet, at de kan tilpasses i takt med ændrede behov. Fordi alle rum er designede med en multifunktionel tilgang, kan de ændres fra for eksempel børneværelse til arbejdsrum eller til en udvidelse af stuen.

Fokus på innoovative miljøløsninger og ressoruceudnyttelse

WorldFLEXhome arbejder med en række innovative miljøløsninger såsom fleksible klimaskærme, brug af sunde byggematerialer med lav afgasning for at sikre et sundt indeklima, grønne tagløsninger, solenergi, terrasseoverdækning og varme-/kølesystemer.

Desuden er byggerierne jordskælvssikrede. WorldFLEXhomes boliger kan således opstilles i mange forskellige regioner på kloden. Og netop eksport står højt på dagsordenen. I øjeblikket samarbejder worldFLEXhome med partnere i Kina, Rusland, Afrika, Tyskland og Danmark.

Læs mere om WorldFLEXhome

 


WorldFLEXhome er een af de 30 aktive virksomheder i Rethink Business.
Se oversigten over virksomhederne

Back To Top