skip to Main Content

Ved at deltage i Region Midtjyllands projekt Rethink Business, har Novopan Træindustri A/S fået øje på, hvordan de med C2C-certificering og – strategi kan forbedre kundernes værdikæde – og dermed selv opnå konkurrencefordele

 

Om at få den gode idé

Novopan Træindustri A/S er funderet ud fra en cirkulær forretningsidé om at producere kvalitetsplader af genbrugstræ, der ikke kan bruges til andre formål. I begyndelsen brugte de primært spildtræ fra skovbrug og træindustri. I dag udgør 70 procent af råvarerne i produktionen genbrugstræ fra genbrugsstationerne og kunderne.

Desuden har virksomheden siden 2004 taget fraskær retur fra kunderne. Virksomheden producerer spånplader til køkkenproducenter, møbelbranchen, den træforarbejdende industri og byggebranchen. Novopan sælger også innovative løsninger – for eksempel færdige gulvkonstruktioner. Pladerne er certificerede med bl.a. FSC og Det Nordiske Svanemærke. Det primære formål med at deltage i Rethink Business var at undersøge, om Cradle to Cradlecertificering (C2C) ville give yderligere fordele. Fokus var især forholdet til kunder med professionelle aftagere.

[…]

 


Novopan A/S er een af de 30 aktive virksomheder i Rethink Business.
Se oversigten over virksomhederne

Back To Top