Projektet varer fra 2019 til 2021 og vil bestå af 2 hold, som hver deltager 8-9 måneder i forløbet med ca 6-7 aktive måneder fra virksomheden.

Hver hold indeholder 5 faser, hvoraf fase 1-2 er rekruttering og formalia. Først i fase 3-4 påbegynder virksomheden arbejdet reelt, og der udarbejdes materiale i samarbejde med en selvvalgt CØ-konsulent. Hvert hold starter med en kick-off workshop og slutter med en status- eller afslutningskonference.

Her er faserne i oversigtsform for hold 1:

FASE 1-2: Rekruttering /ansøgningsvurdering og screening (juli-okt 2019). Operatøren og Erhvervshus Midtjylland er den drivende kraft her.

FASE 3: Virksomheder får lavet en ressourceprofil, roadmap samt beregning af klimabelastning med værktøjet BBV (november-januar 2020). Konsulenten er den drivende kraft her:

FASE 4: Virksomheden får udviklet en cirkulær økonomisk forretningsplan (februar-april 2020). Konsulenten er den drivende kraft her.

FASE 5: Resultaterne formidles i en case og afsluttes med en statuskonference for hold 1 (maj-juni 2020). Operatøren er den drivende kraft her.

Sideløbende med faserne vil der blive arrangeret netværksmøder og workshops, som passer ind i deltagernes hverdag.

Se faseplanen for hold 1 her i grafisk oversigt

Søg