skip to Main Content

Ved at deltage i Rethink Business er Rheinzink Danmark A/S blevet overbevist om, at der er god forretning i at tage brugt zink tilbage. Næste skridt er at få teknologien og logistikken på plads, og så skal pilotprojektet realiseres.

 

Om at få den gode idé

Rheinzink Danmark A/S er et salgsselskab under et tysk moderselskab, der producerer plader og coils i titanzink. Virksomheden leverer løsninger til tagsystemer, tagrender og facader. Produktet blev Cradle to Cradle-certificeret i 2010, så man har allerede på produktsiden en grøn profil. Rheinzink er den eneste producent i zinkbranchen, der er Cradle to Cradle-certificeret.

Rheinzink Danmark havde mange bevæggrunde for at deltage i Rethink Business. Det blev dog hurtigt besluttet at fokusere på at udvikle en idé om at tage brugt zink tilbage til fremstilling af nye produkter. ”I dag bliver vores high maksimalt ud bytte af hjælpen i Rethink Business-projektet.

‘Det er ikke en ny tanke i sig selv, men Rethink Business har været til stor hjælp ved, at vi har fået eksekveret nogle ting og er kommet længere ned i noget praktisk. Det er gået fra en lidt højtflyvende tanke til nogle konkrete muligheder og processer” fortæller Alexander Laning.

[…]


Rheinzink Danmark A/S er een af de 30 aktive virksomheder i Rethink Business.
Se oversigten over virksomhederne

Back To Top