skip to Main Content

For Petersholm har deltagelsen i Region Midtjyllands projekt Rethink Business – Fokuseret Værdikædesamarbejde været et startskud til at udvikle organisationen og dens Bed & Breakfast i en bæredygtig retning og samtidig skabe en mere stabil indtjening.

Petersholm er et lille minisamfund – et community – bestående af ejeren og enkelte faste beboere, samt en række frivillige fra hele verden på kortvarige ophold. De bor i fællesskab på deres gård på 4 hektar uden for Odder i Midtjylland.

Petersholm fungerer primært som Bed & Breakfast, hobbygård og terapicenter. Gården producerer en række miljøvenlige rengørings­midler, probiotiske drikkevarer, frugter og grøntsager dyrket efter permakulturelle principper uden brug af kemikalier. Kreativitet er en af Petersholms stærkeste ressourcer, så der er også meget innovation og kunsthåndværk på gården. Produkterne sælges på lokale markeder f.eks. i Odder.

Petersholm har haft Bed & Breakfast siden 2013, hvor gæster udefra kan overnatte i Petersholms 4 værelser eller lejligheder og nyde den omgivende natur. Derudover er der et yoga- og meditationsrum, som benyttes af både beboere og gæster.

[…]

Back To Top