skip to Main Content

Rejsen fra affald til værdi fortsatte i 2013 for Renosyd

Pressemeddelelse

Renosyd har sendt sin årsberetning for 2013 på nettet. Se, læs og hør om, hvordan du har været med til at gøre rejsen fra affald til værdi til en succes, om Agentskole, den nye Værdipark i Skanderborg, øget samarbejde med erhvervslivet og meget andet.

2013 var et spændende år i affaldsbranchen. Hvis man synes, de to ting modsiger hinanden, behøver man blot at klikke sig ind på Renosyd årsberetning for 2013 og se eksempler på det modsatte.

> Se Renosyds online årsberetning her

Som sidste år er årsberetningen udelukkende udgivet elektronisk på internettet. Årets milepæle som etableringen af verdens første Værdipark, de første junioragenter udklækket fra Agentskolen, miljøministerens besøg og årsmødet i brancheforeningen Dansk Affaldsforening får nyt liv med videoer, levende grafer, animationer og selvfølgelig en masse artikler, som den nysgerrige kan fordybe sig i.

”Vi lever et udfordrende og spændende liv her på Renosyd, med et engageret medspil fra vores 30.000 kunder og nye krav og guidelines fra ejere og myndigheder. Det fortjener en god fortælling, som vi har valgt at servere der, hvor langt de fleste i dag finder deres information, nemlig på nettet”, siger direktør Annemette Fuglsang.

> Læs hele pressemeddelsen her

 

 

Back To Top