skip to Main Content

Midtvejsseminar hold 2 RB4CF

Grundet coronasituationen var den planlagte midtvejskonference for hold skåret noget ned til et online midtvejsseminar uden de sædvanlige fysiske netværksaktiviteter. Konsulent Henriette Melchiorsen indledte dagen med et perspektiverende indlæg om fasens fokus og udfordringer med ressourceprofil, roadmap og BBV-måling sammen med deltagervirksomheden Grums fra hold 1.

I slutningen af mødet blev forretningsgangene for fakturering gennemgået, og kan ses eller genses på slides tilgængelige via nedenstående link:

Generelt er det operatørens fornemmelse, at alle virksomheder er godt i gang og på vej trods de forventelige COVID19 udfordringer. Sammen med Erhvervshus Midtjylland følger vi nu dette op i formatet af 1:1 tværfagligt team-møder med udvalgte virksomheder startende med dem størst behov for sparring.

Se udvalgte slides her

Back To Top