skip to Main Content

Nyt hold 3 for iværksættere i RB4CF

‘Millioner skal sætte flere iværksættere i gang med grøn og cirkulær udvikling i Midtjylland’, lyder det i  seneste pressemeddelelse fra Erhvervsstyrelsen, og denne indsats er specifikt øremærket et nyt ekstra hold 3 under ‘Rethink Business – Cirkulær forretningsudvikling’.

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse med bestyrelsesformand Jakob Riis i fronten har med en ekstrabevilling på 2,1 mio. kr. til Lifestyle & Design Cluster (LD Cluster) specifikt til grønne og cirkulære forretningsmodeller således skabt mulighed for et hold 3 bestående af 15  iværksættervirksomheder under Rethink Business kan komme i gang.

Rekrutteringen til hold 3 begynder først med annoncering i forsommeren, ansøgningsfrist/rekruttering fra august og opstart i efteråret 2021.

Læs pressemeddelelsen fra Erhvervsstyrelsen i sin helhed her

 

Back To Top