skip to Main Content

12 spændende iværksættere starter op – kick off af hold 3 på RB4CF i Herning

12 spændende – og meget forskellige iværksættere fra brancher på kryds og tværs – er nu udvalgt og godkendt til hold 3-forløbet på Rethink Business 4 – Cirkulær forretningsudvikling, der løber fra efteråret 2021 til juni 2022.

Torsdag d 29. september 2021 var der kick off-konference af forløbet på Teamteatret i Herning, som dannede ramme om ikke bare om selve konferencen , men som også bød på smagsprøver under frokosten fra den aktuelle teaterkoncert ‘Arbejdersange fra hjertet’. Christian Bjerrum Gade fra foreningen ‘Bæredygtig Scenekunst NU’, der var deltager på hold 2, holdt om eftermiddagen et inspirerende oplæg om erfaringer fra det forrige forløb samt vigtigheden i at inddrage kunst og kultur i forretningsudvikling generelt.

Udover iværksættere fra tekstil, møbel og livsstilsbranchen tegnes holdet af entreprenører fra fødevare-, bygge- og eksportbranchen. Se listen over de nye Rethink Business deltagere her

Erhvervsfremmebestyrelsen afsatte i februar 2021 en tillægsbevilling til Rethink Business 4, som betød, at der fra efteråret 2021 kunne igangsættes et hold udelukkende for iværksættere, med samme formål som de tidligere projekthold, nemlig at få beskrevet en grøn forretningsmodel og udfærdiget en roadmap-strategi med hjælp fra en fagkyndig CØ-konsulent.

Se program fra dagen her

Se slides fra dagen her

 

Back To Top