skip to Main Content

10 års jubilæums-afslutning på Rethink Business 2012-2022

Rethink Business sluttede med et brag af et afslutningsshow med live sang og musik den 22. juni på Teater Katapult i Aarhus med knap hundrede deltagere fra alle fire Rethink Business projekter. I deltagerkredsen deltog udover medværten Erhvervshus Midtjylland og en mængde deltagervirksomheder tillige bevillingsgivere, konsulenter, operatørteam samt andre nøgleaktører.

Gennem fire sofapanel-sessions i teatersalen guidede projektleder Frank Engelbrecht om eftermiddagen publikum gennem showet med erfarings- og lærings-highlights og fragmenter fra det ti-årige projekt, der reelt bestod af fire enkeltstående EU Regionalfondsprojekter under samme Rethink Business paraply 2012-2022.

Om formiddagen blev der i Teater Katapults øvesal afholdt et separat afslutning for det afsluttende hold 3, der bestod af 12 iværksættere.

Læs de 12 nye cases her
Se invitation / jubilæumsprogrammet her
Se invitation for afslutning af hold 3 her

Se slides fra dagen her

Back To Top