skip to Main Content

Lærings- og netværksmøde for hold 3 på Lynfabrikken

Som led i opstarten på forløbet for Rethink Business – Cirkulær forretningsudvikling hold 3 for iværksættere var der d. 02 december 2021 arrangeret en cirkulær lærings- og netværksworkshopdag på Lynfabrikken i Aarhus med Design Henriette Melchiorsen, som faciliterede hele dagen sammen med LD Cluster-teamet og Erhvervshus Midtjylland.

Dagen bød på et en tour de force gennem begreber, politikker, baggrundsviden og øvelser, der alt sammen havde til formål at klæde iværksætterne endnu bedre på i arbejdet gennem forløbet mod udviklingen af en ny cirkulær forretningsmodel som et supplerende  læringsmodul til forløbet med den selvvalgte CØ-konsulent.

Øvelserne handlede bl.a. om individuelt som virksomhed at placere sig i Ellen McArthurs sommerfuglemodel samt lave en værdikædemapping-øvelse. Også Erhvervshus Midtjylland redegjorde for Væksthjulet og den hjælp og sparring, der tilbydes i relation til de enkelte områder der.

Se programmet for dagen her

Gense Henriettes slides her

Kort videobid fra dagen kan ses her

Udvalgte billeder fra dagen:

 

Back To Top