skip to Main Content

Rethink Business i Region Midtjylland tilføjer flere cirkler…

Region Midtyllands tre årige projekt om grøn omstilling via tankesættet bag cirkulær økonomi, er formelt nået til vejs ende. Projektet efterlader læring og inspiration til virksomheder og kommuner, der tænker på at arbejde med cirkulær økonomi.

Vi alle i projektet Rethink Business vil slutte cirklen i projektforløbet med en kæmpe tak for jeres store interesse for vores arbejde med grøn omstilling via tankegangen bag cirkulær økonomi!

Vi ønsker jer alle en dejlig jul og giver jer vores eget nytårsbrag i form af et festfyrværkeri med 25 cases, der beskriver, hvad virksomheder og kommuner har fået ud af projektet. Den læring, der ligger her, er en energibooster og inspiration for andre, der tænker på at gå samme vej. Alle cases vil blive lagt op på websiden her omkring udgangen af januar måned 2015.

Design til genbrug – et nyt projekt

Region Midtjyllands fremsynethed med opstart af Rethink Business for 3 år siden har vist sig at være bæredygtig og fører nu til, at vi som operatør i samarbejde med det Cirkulært Økonomiske Team i Regional Udvikling fortsætter i 2015 med arbejdet på at omstille virksomhederne til cirkulær økonomi.

Næste år arbejder vi specielt med en af de inderste cirkler i Ellen MacArthurs sommerfuglemodel: Design til genbrug med deraf følgende nye forretningsmodeller, hvor ejerskab til et produkt erstattes med at få adgang til at bruge værdien i produktet via leasing o.a.

Hjemmesiden www.rethinkbusiness.dk fortsætter i en lidt ændret form, så I hører mere i 2015.

Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår.  

Svend Erik Nissen, operatør i Rethink Business

 

 

Back To Top