skip to Main Content

Innovationsworkshop om nedbrydning og genbrug af materialer

Så er det nu, vi har muligheden for at få skabt det rigtige netværk og få sparket til vores idéer og forretningsplaner om genbyg og cirkulær økonomi.

Genbyg Skive står for en workshop den 21. januar, hvor vi vil sørge for de inspirerende rammer for udveksling af vores ideer og forretningsplaner. Rammerne består af en inspirerende udstilling og mødegrupper, hvor der tales om temaer fra workshoppens indledende dagsorden.

design/pdf.png Se invitationen til workshoppen

Indholdet i alle møder fastholdes i et inspirerende opsamlingskatalog, som udsendes kort efter workshoppen.

Er du interesseret i at deltage, så tilmeld dig her

Vi flytter tilmeldingsfristen til onsdag d. 14. i næste uge, så der er stadig mulighed for at tage imod denne unikke mulighed og ligeledes få inviteret de folk i dit netværk, som kunne være interessante at have med.

Bæredygtighedsbureauet WorldPerfect vil lede os sikkert igennem dagen, så vi får mulighed for at udveksle erfaringer og tale om lige præcis de emner, der har vores største interesse.

Fakta om workshoppen og programmet

”Open Space Technology (ost) er en ny mødeform og arbejdsmetode, som bliver brugt over hele verden. Den er fuldstændig uden overflødig struktur og bliver brugt meget effektivt i grupper fra 8 til 2000 personer. OST benyttes blandt andet i USA og Europa til kritiske og komplekse emner der har med fremtiden at gøre.

Open Space skaber et åbent rum. En enkel, men meget stærk ramme, skaber vilkår for en dynamisk proces med diskussion og samarbejde. Hver eneste deltager bidrager med sin kompetence og kreativitet og har direkte indflydelse på det endelige resultat” (http://www.openspace.dk).

Der vil foregå ca. 10 forskellige snakke ved ca. 10 forskellige borde på samme tid, hvor der skiftes tema hver halve time, derfor er der mange inspirerende muligheder at deltage i. I vælger jer som deltagere ind på de enkelte temaer i starten af workshoppen – alt efter interesse.

Der er referenter tilstede hvert sted, og vi vil samle det hele i et inspirerende katalog med referater fra alle møder samt selvfølgelig deltagerliste fra de enkelte snakke/møder. Efterfølgende er det muligt at tage kontakten op, samt følge med i hvad der skete ved de andre borde. Dette er netop dagens store formål: At give dig muligheden for at udvide dit netværk og din viden i dette regi med de rigtige personer.

Der er allerede nu kommet en del ønsker til temaer, måske rammer disse præcis det, du gerne vil tale om, eller også kan du bruge det til inspiration, hvis du selv ønsker at fremsætte et andet forslag til tema.

Liste med temaer

  • Miljøfarligt affald fra nedbrydning
  • Kommunalt udbudsmateriale med krav om genbrug
  • Efterspørgsel
  • Nedbrydning af elementbyggerier
  • Mobile rensemaskiner til mursten
  • Professionel database for brugte bygningsmaterialer
  • Arkitektur med brugte bygningsmaterialer

Netværksmiddagen efter workshoppen finder sted på Spøttrup Borg, hvor der også vil være en unik oplevelse inden middagen.

Spørgsmål eller kommentarer

Karl Egeriis Krogshede, Klimakoordinator, Energibyen Skive
kkro@skivekommune.dk
M: 4059 4027

www.energibyenskive.dk

 


Skive Kommune er een af de fem kommuner på kommunesporet i Rethink Business.
Læs mere om de fem kommuner

Back To Top