skip to Main Content

Virksomheder søges til hold 1

Projekt Rethink Business (med undertitlen ’Fokuseret værdikædesamarbejde – design for optimal ressourceanvendelse’), søger nu omstillingsparate virksomheder i region Midtjylland, som er villige til at gå all in for at få udarbejdet en skræddersyet ressourceprofil som grundlag for en ny, grøn forretningsmodel. Ressourceprofilen giver dig et overblik og ny viden om din virksomheds aktuelle ressourceforbrug og identificerer nye miljømæssige strategier, med henblik på at udforme en grøn forretningsmodel med potentielt nye partnere i værdikæden: Strategier og redskaber der fremadrettet vil styrke din bundlinje og give din virksomhed en ny, grønnere profil.

Hvilke virksomheder kan deltage i projektet?
For at komme i betragtning til deltagelse skal din virksomhed være geografisk forankret i Midtjylland og have både vækstpotentiale og grønne ambitioner. Du skal være omstillingsparat (klar og mere ambitiøs end blot nysgerrig) og have lyst til at lære om cirkulær økonomi. Samtidig må du regne med at bruge ca. 100 timer på projektet fra oktober 2016 til juni 2017. Virksomheder fra alle brancher kan komme i betragtning.

Til gengæld får du stillet en konsulent med speciale i cirkulær økonomi til rådighed, du deltager i workshops og seminarer, og i samarbejde med det tværfaglige team udvikles den nye, grønne forretningsmodel for din virksomhed. Deltagelse er gratis.

Download flyer her

Hvis du har yderligere spørgsmål eller er klar til at være med, er du velkommen til at kontakte projektleder fra Lifestyle & Design Cluster Frank Engelbrecht på telefon 2174 0020 eller via mail: frank@ldcluster.com.

 

 

Back To Top