skip to Main Content

Rethink Business day: Formiddagsseminar om cirkulær økonomi d.15.11 i Herning

Lifestyle & Design Cluster indbyder virksomheder og andre interesserede til en formiddagskonference om cirkulær økonomi d.15.11.2016 kl 9-13 hos Lifestyle & Design Cluster, hvor deltagerne kan komme og høre tre virksomheder og tidligere deltagere i Rethink Business projekterne (2012-2015) fortælle om deres konkrete arbejde med omstilling til cirkulær økonomi. Virksomhederne vil berette om deres udgangspunkt, rejse, udfordringer og resultater.

Konferencen afsluttes med en paneldebat, hvor der kan stilles spørgsmål til oplægsholderne og videnpersoner inden for cirkulær økonomi.

Se det fulde program her

Bindende tilmelding inkl. let frokost senest fredag d. 04.11 til svea@ldcluster.com

Back To Top