skip to Main Content

Midtvejskonference Rethink Business 4

Rethink Business 4 afholder d. 20.02.2020 midtvejskonference i Lifestyle & Design Cluster Herning for deltagere på hold 1 i projektet. Formålet med dagen er dels et fokus på udfordringer og status med ressourceprofilen samt afholde netværksmøde for både virksomheder og konsulenter.

På programmet er også en række spændende indlæg om morgenen og formiddagen. Først fortæller Direktør Erik Serritslev Jørgensen, Upcycling Scandinavia om hvordan det er gået efter deltagelse i ‘Rethink Business – Fokuseret Værdikædesamarbejde’, herunder om hvordan affald får nyt liv i nye generationer af stole. Dernæst beretter Growth advisor Henrich Dalager, Danske Bank Erhverv om +impact-programmet og hvordan finans, investering og bæredygtighed er et stigende fokusområde også i finansverdenen. Til slut guider Head of digital Heidi Svane fra Lifestyle & Design Cluster på en tour de force gennem det digitale univers – fra blockchain teknologiens muligheder til forretningsmodeller bygget på data.

Se hele programmet for dagen her

Efter frokost er der for alle konsulenter i projektet mulighed for at deltage i frivilligt netværksmøde fra kl. 13.30 -15.00 (markedsbiblioteket) eller afholde individuelle møder mellem virksomhed og konsulent.

Kl. 14 er der mulighed for at deltage i Heidi Svanes arrangement om digital eksport i salen. Læs mere her inkl. tilmelding

Back To Top