skip to Main Content

Kickoff konference af hold 2 online – 12. november 2020

Alle hold 2-virksomheder deltog med deres konsulenter til en online kickoff konference om formiddagen d. 12. november. Også Erhvervsstyrelsen var med som både bevillingsgiver og god samarbejdspartner, og alle bidrog til en helt særlig dag med ekstra høj energi.

Trods vi ikke kunne være fysisk sammen ret mange os, havde operatørteamet i tæt samarbejde med Erhvervshus Midtjylland som fast partner på forhånd udsendt en lille hilsen og overraskelse med posten i form af en lille papbox med et af  verdensmålene trykt udenpå og masser af bæredygtige treats, småkager og nødder indeni.

Efter frokost holdt operatøren netværks- og ‘supervisions-møde’ for både nye og mere garvede Rethink Business konsulenter.

Se slides fra formiddagsprogrammet (virksomheder) her
Se slides fra formiddagsprogrammet (konsulenter) her

 

 

Back To Top