skip to Main Content

Banen blev kridtet op i projektet Design for Disassembly

Projektet Rethink Business – Design for Disassembly er et 1-årigt projekt, der skal skabe grøn innovation og vækst i Region Midtjylland.

Den 9. september 2015 afholdt UMT/ Innovationsnetværket for Livsstil Bolig & Beklædning et opstartsseminar for de deltagende 9 virksomheder i projektet.

Virksomhederne tæller Dansk Wilton, Akva Waterbeds, Nybo Workwear, MP Denmark, Virklund Sport, Magnus Olesen, Refurb, Steen Ginnerup og Fjelstervang Tømrer- og murervirksomhed.

Som eksterne vidensaktører er Vugge til Vugge Danmark og Minor Change Group de gennemgående konsulenter.

De 10 virksomheder i opstartsfasen er i gang med at udvælge et projekt, som de hen over efteråret 2015 vil arbejde videre med inden for udvikling af produkter og grønne forretningsmodeller med udgangspunkt i Cradle to Cradle og cirkulær økonomi.

Design for Disassembly Kick-off

Billeder fra opstartsmødet i Design for Disassembly i Herning d. 9. september 2015

Om Design for Disassembly

Region Midtjylland har igangsat Rethink Business – Design for Disassembly for at skabe grøn innovation og vækst i regionen. Projektet finansieres af EU’s strukturfonde og Vækstforum i Region Midtjylland. 12 virksomheder får mulighed for at deltage i projektet, der løber fra midten af april 2015 og et år frem.

Læs mere om Design for Disassembly her

Deltagelse er forbeholdt virksomheder i Region Midtjylland, og projektet henvender sig til alle brancher og typer af virksomheder.

Vil du vide mere om Design for Disassembly?

Er du interesseret, så kontakt

Projektleder Henriette Melchiorsen på telefon 29247278 eller mail henriette@innonetlifestyle.com
Strategisk udviklingsleder Svend Erik Nissen på telefon 40810431 eller mail svend-erik@innonetlifestyle.com

 

 

 

 

Back To Top