skip to Main Content

Rethink Business – konference om cirkulær økonomi og grøn forretningsudvikling

Rethink Business – Konference om cirkulær økonomi og grøn forretningsudvikling

Rethink Business er ikke bare en konference, men også en mulighed for at få sig et inspirerende netværk, få ideer og komme i gang med grøn forretningsudvikling, som skaber markedsværdi.

Vi tror, at morgendagens vinder virksomheder er dem, der kan gøre det til god forretning, at udvikle løsninger, der tager højde for udfordringer i forhold til miljø, klima og råvareknaphed.

Vi ønsker sammen med jer at udforske, udfordre og få konkrete ideer til at komme i gang.

Cirkulær økonomi og grøn forretningsudvikling.

Cirkulær økonomi skaber økonomisk vækst og går hånd i hånd med miljømæssige gevinster, symbiotiske strategiske samarbejder, bedre service for forbrugerne og øget velfærd verden over.

Den cirkulære økonomiske forretningsmodel optimerer ressourceforbruget ved at reducere driftsomkostninger og effektivisere fremstillingsprocessen. Modellen kan skabe stabile kunderelationer, optimere relationer på tværs af forretningsområder og skabe nye arbejdspladser.

Dette er blandt andet fastslået i et studie HYPERLINK ‘http://www.thecirculareconomy.org/’  ‘Towards a circular economy’ udarbejdet af The Ellen MacArthur Foundation og McKinsey. Studiet vurderer nettogevinsterne ved at omstille til cirkulær økonomi i EU alene til at være 340 til 630 milliarder USD pr. år.

Lineær økonomi som er den vi kender kører over temaet: Producér, forbrug og smid væk. Men vi har voksende ressource- og miljøproblemer og verden har brug for helt nye måder at udvikle sig på. Det handler ikke kun om at minimere og minimere og reducere ressourceforbrug og miljøbelastninger. Vi skal øge produkternes kvalitet og funktionalitet og dekoble vækst fra miljø- og ressourceproblemer. Vi skal kunne adskille produkterne, genanvende materialerne og måske tænke i helt nye forretningsmodeller.

Her kommer arbejdet med cirkulær økonomi ind, og Rethink Business-konferencen byder op til handling.

Læs mere om konferencen og se program

 

 

Back To Top