skip to Main Content

Konference: Lokale løsninger på globale udfordringer

Invitation til arbejdskonferencen

Lokale løsninger på globale udfordringer

Til virksomheder, kommuner og erhvervsråd

Brug en dag på at gentænke din virksomheds største udfordring,

Vi er i en forandringsproces, der svarer til overgangen fra landbrugssamfund til industrisamfund. Vi søger efter nye måder at tænke og agere på. Vi er alle aktører og bidragydere i den proces. Fra alle sider sættes spørgsmålstegn ved måden, vi forsøger at håndtere kriserne på.

Stigende priser på energi, transport, råvarer og fødevarer er en mærkbar konsekvens af bl.a. ressourceknaphed og klimaforandringer, der direkte påvirker din virksomheds handlekraft og de kommunale budgetter. Energikrise, klimakrise, ressourcekrise, fødevarekrise, finanskrise, befolkningskrise er globale udfordringer, der på forskellige måder påvirker det lokale erhvervsliv og udfordrer lokal jobskabelse og vækst.

INNOmove46

12. november – det sker…

Erhvervsakademi Dania har samlet de kræfter, der giver de bedste bud på en ny håndtering af globale udfordringer i partnerskaber på tværs af virksomheder, uddannelser og det offentlige. Fire superaktuelle oplægsholdere vil om formiddagen præsentere konkrete måder at gentænke og omformulere udfordringerne, så vi sammen kan skabe et nyt udgangspunkt for positive resultater for mennesker, miljø og vækst.

Din virksomheds udfordring er vores udfordring

Eftermiddagen bliver brugt til arbejdende værksteder, hvor deltagere fra virksomheder, fra uddannelser og fra offentlige organisationer sammen arbejder med din udfordring.

Brug en dag på at gentænke din virksomheds største udfordring, så den bliver en mulighed for innovation og forretningsskabelse, og en drivkraft for lokal jobskabelse og vækst.

Erhvervsakademi Dania er vært på dagen og har med samarbejdspartnerne sammensat et program med oplægsholdere, hvis bidrag til dagen åbner for nye partnerskaber og løsninger. Vi bidrager med facilitatorer, undervisere og studerende fra 14 akademiuddannelser. Region Midt og kommuner i Region Midt deltager.

DET VIRTUELLE STUDENTERVÆKSTHUS

FACTORYFACTORY

Se programmet og yderligere info – klik her

 

Se programmet for arbejdsværkstederne på bloggen på

www.innofactory.dk

 

12. november

Prinsens Allé 2,

8800 Viborg

 

Back To Top