skip to Main Content

Sådan får din virksomhed et C2C certifikat

Der er godt nyt for virksomheder, som ønsker at certificere deres produkter indenfor standarden Cradle to Cradle. Vugge til Vugge Danmark er nu som den eneste i Norden akkrediteret til at gennemføre Cradle to Cradle certificering.

Et produkt, der er certificeret Cradle to Cradle(C2C) er mere værd, det er nemmere at markedsføre og skaber derfor mere værdi for producenten. Udtalelsen kommer fra Vugge til Vugge Danmark, der netop har fået status som den første virksomhed i Norden, der er blevet akkrediteret vurderingsorgan (Accredited Assessment Body) for Cradle to Cradle Products Innovation Institute (C2CPII).

Ifølge Vugge til Vugge selv betyder det, at de selv kan indsamle data, analysere og evaluere produkter for de kunder, der ønsker at få et produkt certificeret. Kun den kemiske vurdering skal fortsat ligge hos en ekstern samarbejdspartner i udlandet. Det gør det lettere og mere effektivt for deres kunder at få certifikat på deres produkter. C2CPII er et uafhængigt institut, der i sidste ende udsteder certifikaterne.

Læs hele nyheden på Vugge til Vugges hjemmeside

Vugge til Vugge Danmark er en aktiv partner i Rethink Business, der sammen med COWI udgør det virksomhedsrettede team. Det er deres opgave – sammen med de deltagende virksomheder i projektet – at udarbejde handlingsplaner baseret på principperne for cirkulær økonomi.

Læs mere om Vugge til Vugge

Back To Top