skip to Main Content

Grøn guide til visionære virksomhedsledere

Forlaget Andersen udgiver i oktober en række nye artikler i erhvervshåndbogen ’Grøn Lov og Praksis’, der har som formål at hjælpe ledere i offentlige og private virksomheder til at gennemføre en effektiv grøn omstilling. Kontorchef Elinor Bæk Thomsen, Region Midtjylland deltager med en artikel om Rethink business.

I lokalområderne er grøn omstilling i fuld gang, og selvom det sker på vidt forskellige måder, tegner der sig et tydeligt billede: Det gælder om at samarbejde om de grønne tiltag, så borgere, erhvervsliv, foreningslivet, kommunerne og regionen finder tilgange, der virker i praksis. Det kræver involverende klimaformidling, der skaber handlekompetence.

Læs hele pressemeddelelsen om erhvervshåndbogen ’Grøn Lov og Praksis’

Rethink Business – Et eksempel på at det er mennesker der skaber forandring

I artiklen ”Cirkulær økonomi” skriver kontorchef Elinor Bæk Thomsen, Region Midtjylland, at vores samfund bugner af teorier, modeller, tekniske løsninger, demonstrationsprojekter og tilskudsordninger, der alle skal skabe innovation, vækst og udvikling. Men at vi tit glemmer, at det er mennesker, der skaber forandring. Derfor har Region Midtjylland arbejdet med movement strategier i udviklingsprojektet ’Rethink Business’.

Formålet er omstilling til en mere bæredygtig samfundsmodel, til cirkulær økonomi. Erfaringerne fra projektet viser, at det er personlig drivkraft, stærke relationer og dynamiske partnerskaber, der driver udviklingen mod cirkulær økonomi, og at de innovative processer breder sig. Fra virksomhed til virksomhed, fra offentlig indkøber til leverandør, fra ledelse til medarbejder, og fra uddannelsesinstitution til erhvervsliv. En bevægelse er startet.

Læs Elinor Bæk Thomsens artikel ‘Cirkulær økonomi’

Om Erhvervshåndbogen

Erhvervshåndbogen ’Grøn Lov og Praksis’, der udkommer både i en trykt og en elektronisk version, opdateres fire gange årligt med ny aktuel viden. Læs mere om bogen på forlagets hemmeside.

Bestilling af håndbogen og yderligere oplysninger hos Håndbogsredaktør Eva Born Rasmussen

Back To Top