skip to Main Content

Afslutningskonference i Fokuseret Værdikædesamarbejde (hold1)

IMG_0484web

Operatørtemaet bag Rethink Business-projektet ‘Fokuseret Værdikædesamarbejde – design for optimal ressourceanvendelse’ afholdt den 14. juni 2017 sin afslutningskonference for hold 1 i Herning med deltagelse af virksomheder, konsulenter samt læringskonsulenterne fra PLUSS+, der evaluerer projektet.

Dertil kom repræsentanter fra Region Midtjylland og andre Innovationsnetværk.

Formiddagen var helliget kompentenceudviking af konsulenterne og den læring, der er kommet ud af projektets procesforløb, mens der om eftermiddagen var fokus på virksomhedernes læring og de cases, der kommer ud af projektforløbet og som bliver offentlige tilgængelige her på websitet efter sommerferien.

Der var endvidere et indslag fra Den Nationale Cirkulær Økonomiske Hub (CØ Hubben), eftersom der er en naturlig synergi mellem Fokuseret Værdikædesamarbejde og CØ Hubben især for de virksomheder, der på baggrund af deres nye, grønne forretningsmodel er klar med en konkret implementeringsplan.

Se billeder fra dagen her
Se programmet her
Se deltagerlisten her
Se præsentation fra dagen her

Back To Top