EMF IDEO (2)

Ny guide for virksomheder fra Ellen MacArthur foundation og IDEO

Ellen MacArthur Foundation har samarbejdet med design- og konsulentfirmaet IDEO i udgivelsen af en online-guide, der hjælper virksomheder med at designe i den cirkulære økonomi. Guiden har fået navnet ‘Den Nye Cirkulære Designguide’ og er rettet mod alle innovatorer, iværksættere og corporate change makers, der ønsker at forstå og implementere cirkulære innovationer bedre i hverdagen.

Guiden blev offentliggjort på det årlige World Economic Forum i Davos i slutningen af januar 2018, hvor spørgsmålet om plastaffald var højt på dagsordenen.

“Design er integreret i skiftet til den cirkulære økonomi,” sagde Ellen MacArthur,  grundlægger af Ellen MacArthur Foundation, der sigter mod at fremskynde overgangen til den cirkulære økonomi for virksomheder.

Læs hele guiden her

Tjek også linket her om circular flows.

Search