skip to Main Content

Se program for afslutningskonference i Fokuseret Værdikædesamarbejde 28.11.2018 i Horsens

Som en del af Future Week (innovationsnetværkernes årlige innovationsuge 48) afholdes afslutningskonference i projektet ’Fokuseret Værdikædesamarbejde – Design for Optimal Ressourceanvendelse’:

Tid: 28. november 2018 kl. 9.30 – 15.00
Sted: bytorvHORSENS (1. sal), Søndergade 10 – 8700 Horsens
(indgang fra Løvenørnsgade/ betalingsparkering under centret)

bytorvHORSENS er netop valgt som lokation, da indkøbscenteret rummer en del tomme butikker (ubrugte ressourcer). Centerchefen har i samarbejde med virksomheden trÆls har udformet en vision for en bæredygtig tagterrasse som et første trin mod et ‘cirkulært økonomisk’ shoppingcenter, der kan tilbyde byens borgere en række bæredygtige alternativer.

Se programmet her

Afslutningskonferencen er primært for projektdeltagere i Fokuseret Værdikædesamarbejde, men interesserede CØ-konsulenter og andre interessanter er også velkomne (skriv gerne til frank@ldcluster.com for tilmeldingslink).

 

Back To Top