skip to Main Content

Road-tour til nye virksomheder på RB4CF hold 2 i fuld gang

Lifestyle & Design Cluster er sammen med Erhvervshus Midtjylland  i øjeblikket på en intensiv road-tour rundt i Region Midtjylland for at screene nye virksomheder til hold 2 på Rethink Business 4 – Cirkulær forretningsudvikling.

Så vidt muligt foregår road-touren efter virksomhedernes ønsker fysisk, men pga. stigning i COVID19-tal, afvikles en del af virksomhedsbesøgene digitalt. I alt får lidt over 20 virksomheder et fysisk eller digitalt besøg i løbet af de næste 6 uger.

Primo november forventes alle formalia vedrørende udvælgelsen til hold 2 på plads, hvilket betyder, at vi kan offentliggøre de deltagende virksomheder umiddelbart inden eller i forbindelse med kick-off konferencen d. 12. november. Denne forventes at finde sted hos en af de større deltagervirksomheder.

Back To Top