skip to Main Content

Nu kan store virksomheder også deltage i Rethink Business

Erhvervsstyrelsen godkender, at store virksomheder nu også udgør målgruppen i projektet.

Det har været længe været et ønske om at udvide projektets målgruppe til også at omfatte store virksomheder.

Fordele for store virksomheder

webgrpx/rblogo.jpgInddragelse af store virksomheder kan ikke mindst være med til at styrke projektets dagsorden, men også have positive effekter på udbud og efterspørgsel på produkter og ydelser baseret på cirkulær økonomi. En stor virksomhed eller en koncern kan f.eks. skabe mere værdi ved at trække en underleverandørkæde med ind i projekt Rethink Business og p den måde styrke en efterspørgsel.

Når en stor virksomhed deltager i Rethink Business, vil den have de samme fordele som SMV´erne og få adgang til det samme antal gratis rådgivningstimer til udvikling af en handlingsplan fra COWI og Vugge til Vugge Danmark.

Definitionen på en stor virksomhed

En stor virksomhed defineres ved at have over 250 ansatte og en årlig omsætning på over 50 mio. Euro svarende til ca. 375.000.000 kr.

Deltagelse i Rethink Business

Deltagelse er gratis og Rethink Business løber frem til udgangen af 2014. Vær opmærksom på, at der lukkes for screening af virksomheder pr. 1. februar 2014 for at kunne nå at arbejde i dybden med de virksomheder, som allerede deltager i projektet.

Læs mere om hvordan din virksomhed kan deltage i Rethink Business

Back To Top