IMG 6235

Infoseminar d. 30.11.2017 for alle virksomheder med interesse for cirkulær økonomi

Er du en virksomhed i Region Midtjylland, der har mod på at lære at navigere i mere og mere komplekse udfordringer inden for bæredygtighed og har du lyst til at få udviklet en ny grøn forretningsmodel via cirkulær økonomi? 

Så bliv en del af projekt Rethink Business med fokus på at få udviklet en ny, grøn forretningsmodel og få professionel hjælp til at gentænke og udvikle din virksomhed via viden om cirkulær økonomi, optimal ressource-anvendelse og værdikædematch.

Vi afholder medio november som en del af Future Week et infomøde for alle interesserede virksomheder, hvor formålet er at introducere forandringsparate virksomheder for cirkulær økonomi-begrebet samt informere om hold 2-forløbet af Rethink Business (Fokuseret Værdikædesamarbejde – design for optimal ressourceanvendelse).

Dato: Torsdag d. 30. november 2017 kl 9.00-12.00
Sted: Lifestyle & Design Cluster, Birk Centerpark 38 – 7400 Herning

Se programmet her

Tilmelding til svea@ldcluster.com

Hvad kan du få ud af at deltage i projektet?
Projekt Rethink Business – Fokuseret Værdikædesamarbejde – design for optimal ressourceanvendelse, hjælper dig og din virksomhed med at få udarbejdet en skræddersyet ressourceprofil, der giver et overblik og ny viden om din virksomheds aktuelle ressourceforbrug og identificerer nye miljømæssige strategier. Disse kan fremadrettet styrke din bundlinje og give din virksomhed en ny grøn profil. Nye grønne forretningsmodeller baseret på cirkulær økonomisk tankegang har vist sig at skabe ny vækst og mange gange større indtægt for mange små og mellemstore virksomheder i forhold til den lineære brug- og smid  væk-økonomi.        

Hvem kan deltage i projektet?
For at komme i betragtning til deltagelse skal du være fra en virksomhed med vækstpotentiale, grønne ambitioner og lyst til at lære om cirkulær økonomi. Du skal være omstillingsparat og have lyst til at bruge ca. 100 timer på projektet fra februar 2018 til oktober 2018. Til gengæld får du stillet en konsulent med speciale i cirkulær økonomi til rådighed, du deltager i workshops og seminarer og i samarbejde med det tværfaglige team udvikles en ny grøn forretningsmodel for din virksomhed.

Deltagelse er gratis.                              

Tidsplan
Sådan ser en tidsplan ud for faserne i projektet til hold 2:

Screening af virksomheder (fase 1): 01. okt. – 15. dec. 2017
Valg af virksomheder: 15. dec.-22. dec. 2017
Valg af konsulent (virksomheder): Jan. 2018
Kickoff-dag: 06 feb 2018
Udfærdigelse af ressourceprofil inkl. værdikædeovervejelser (fase 2): Medio feb. – maj 2018
Udvikling af g
røn forretningsmodel, tværfaglige statusmøder inkl værdikædesamarbejde (fase 3): Maj – aug. 2018
Opsamling (produktion af cases, afslutningskonference i Future Week uge 48 samt afrapportering): Sep. – dec. 2018

Download infofolder her eller kontakt Frank Engelbrecht på frank@ldcluster.com for yderligere information.

 

Search